SEZONA 2017/2018

UPIS NOVIH ČLANOVA! ! !  SEZONA 2017/2018

 

                                                                   LOKACIJE:

           1. KOŠUTNJAK – FAKULTET SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA – Hala Fakulteta

           2. KOŠUTNJAK – ZAVOD ZA SPORT – „Dom sportova“

           3. NOVI BEOGRAD

 

Prijavu i upis možete izvršiti putem sms-a ili pozivom na broj 064/1244188

 

Potrebno je proslediti sledeće informacije:

-Ime i prezime deteta

-Datum rođenja (godine starosti)

-Lokaciju (Košutnjak – hala Fakulteta ili Zavod za sport; Novi Beograd)

Upis i prvi trening

Prilikom apliciranja za upis u gimnastički klub „DIF“ ostvarujete pravo na probni trening (prvi trening) u odgovarajućoj grupi u skladu sa uzrastom deteta.

U okviru programa koji se realizuju u Klubu, svi novoupisani članovi pohađaju treninge dva puta nedeljno u okviru početnih grupa, bilo da poseduju ili ne prethodno sportsko iskustvo (uzrasne grupe i termine možete pogledati u odeljku TERMINI I LOKACIJE). Razlog navedenom jeste u sticanju navika na trenažne aktivnosti, redovnosti dolazaka i razvoju motivacije članova, tokom određenog vremenskog perioda. Time se stiču uslovi za procenu sposobnosti deteta od strane trenera, nakon čega, na osnovu rezultata, sledi predlog roditeljima za usmeravanje dece u trenažne grupe sa većom učestalošću treninga (tri ili četiri puta nedeljno) ili zadržavanje u početnoj grupi radi daljeg razvoja „baze“.

Promo mesec sportske gimnastike – avgust

Bez obzira na sportske afinitete i sklonosti koje Vaše dete pokazuje prema drugim sportskim granama, nikako nemojte zaobići, propustiti obavezno „gradivo“ sportske gimnastike. Sportska gimnastika izgrađuje bazu motoričkih sposobnosti, bez koje se ne može, i obezbeđuje svestranost koja je bitna za uspešnost u svim drugim sportskim granama. Sve i kada cilj nije ozbiljna posvećenost sportskim aktivnostima, sportska gimnastika je neophodna jer predstavlja sredstvo za kvalitetniji život. Pročitaj više