Stručni kadar

Marko Medak, viši fizioterapeut i profesor sporta

Rođen 8.2.1981. u Beogradu

Bogato iskustvo u radu sa decom, kako sa zdravom tako i sa populacijom sa posebnim potrebama(disfunkcijama u držanju tela i drugih deformiteta).

Poznavanje oblasti korektivne gimnastike i kineziterapije, kao i drugih oblasti fizikalne terapije.
Bivši vežbač i takmičar sportske gimnastike od svoje osme godine sa rezultatima na državnom nivou.
Rad sa decom u sportskoj školi i gimnastičkom klubu „DIF“ gde radi kao trener muške sportske gimnastike mlađih selekcija.

Marko Đedović, profesor sporta

Rođen 7.2.1982. u Beogradu

Bogata sportska karijera sa veoma zapaženim rezultatima kako na domaćoj sceni tako i na međunarodnoj. Sportskom gimnastikom počinje da se bavi od svoje sedme godine, gde već nakon kratkog vremena postiže izuzetne rezultate na državnom nivou. Nakon toga slede uspesi i na međunarodnom nivou na Balkanijadama i raznim međunarodnim kupovima. Zatim se bavio skokovima u vodu, fitnesom i sportskim aerobikom gde se takođe može pohvaliti brojnim uspesima i nagradama.

Učesnik je Evropskog prvenstva u fitnesu 2001. godine gde zauzima sedmo mesto u ukupnom plasmanu.
U gimnastičkom klubu radi na poziciji trenera ženske sportske gimnastike.

Sonja Kocić, profesor sporta

Rođena 18.8.1985. u Beogradu

U gimnastičkom klubu „DIF“ radi od njegovog osnivanja na mestu trenera ženske sportske gimnastike. Dobre sportske rezultate je pokazivala kako u sportskoj gimnastici tako i u skokivma u vodu.
Takođe poseduje iskustvo u radu sa decom, kako kroz praktičnu nastavu na fakultetu tako i u sportskim klubovima i važi za odličnog pedagoga.
Radi i kao instruktor u fitnes centru, a njena specijalizacija su vežbe rehabilitacijonog i preventivnog karaktera na vibro platformama.